Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voorwaarden

1. Algemene Voorwaarden

1.1 Aanbod en Acceptatie Alle aanbiedingen op www.degroenepiraat.be zijn vrijblijvend. Een overeenkomst komt tot stand na acceptatie van de bestelling door de klant en de bevestiging van www.degroenepiraat.be.

1.2 Prijzen en Betaling Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW. Betaling dient te geschieden op de door www.degroenepiraat.be aangegeven wijze.

1.3 Levering Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. www.degroenepiraat.be streeft ernaar om bestellingen binnen 5 werkdagen te verzenden.

1.4 Retouren en Garantie De klant heeft het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst van het product te herroepen (zie Herroepingsrecht).

2. Privacybeleid

2.1 Gegevensverzameling www.degroenepiraat.be verzamelt en bewaart de persoonlijke gegevens die door de klant worden verstrekt tijdens het bestelproces.

2.2 Doel van Verwerking De verzamelde gegevens worden gebruikt om bestellingen te verwerken en om de klant op de hoogte te houden van aanbiedingen.

2.3 Gegevensdeling Persoonlijke gegevens worden niet gedeeld met derden, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de overeenkomst of wettelijk verplicht is.

3. Herroepingsrecht

De klant heeft het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant www.degroenepiraat.be hierover schriftelijk informeren. Producten moeten in originele staat en verpakking worden geretourneerd.