Geplaatst op Geef een reactie

Alles over de Happease CBD vapes

Waar komt CBD vandaan?

In het algemeen komt CBD voor in Hennep en Cannabis. Dit zijn twee verschillende soorten die afkomstig zijn van dezelfde plantensoort (Cannabis sativa L). Het is echter belangrijk op te merken dat CBD meestal in hogere concentratie voorkomt in hennepplanten. Al onze producten zijn afkomstig van legale EU-henneprassen.

Wat betekent Full-Spectrum?

Er zijn verschillende manieren om CBD uit de hennepplant te extraheren. De twee meest gebruikte resultaten zijn waarschijnlijk het CBD “isolaat” en het “full-spectrum” CBD. Beide termen verwijzen naar het aantal verbindingen dat het product bevat, namelijk verschillende plantaardige materialen en cannabinoïden die van nature in de plant voorkomen.

Het “isolaat” bevat niets anders dan CBD zelf, wat een uitgebreid proces is dat verschillende filterprocedures omvat. We houden van alles wat onze hennepplanten te bieden hebben en zijn er dan ook trots op dat we echte full-spectrum producten leveren. Dit betekent niet alleen veel minder verwerkingsprocedures, we omarmen het volledige palet van verbazingwekkende verbindingen die de plant van nature bevat, zoals terpenen, flavonoïden en vitaminen.
Belangrijker is echter dat wij het hele scala aan cannabinoïden aanbieden die samen hun maximale potentieel ontvouwen door het zogenaamde “entourage-effect”.

Wat is het entourage-effect?

In principe stelt het “entourage-effect” dat de verschillende bestanddelen met elkaar en met ons lichaam samenwerken en zo een sterkere invloed uitoefenen dan de geïsoleerde bestanddelen alleen.
Dus een synergetisch effect, de gecombineerde “kracht van de groep” die samenwerkt is groter dan de totale kracht van elk van hen afzonderlijk.

What is the Endocannabinoid System?

The endocannabinoid system (ECS) is the most extensive network in the body when it comes to the number of receptors involved. These receptors interact with the active components found in cannabis.

The elaborate ECS receptor network is based in the brain and spreads throughout the body — from organs (i.e. motor and immune systems) to the skin and even to bones. Its main purpose is to interact uniquely with substances of the cannabinoid type.

Wat zijn terpenen? En waarom gebruiken we ze?

Wat uw favoriete fruit of bloem ook is, de terpenen in de geur of smaak vertellen uw hersenen precies wat u ruikt of proeft. Het belangrijkste om te onthouden over terpenen is echter dat elke keer dat terpeenmoleculen in contact komen met de longen, mond of huid, ze de manier waarop je je voelt beïnvloeden.

De aparte samenstelling van terpenen binnen een bepaalde plant genereert een specifieke essentiële olie, die specifiek is voor één plantensoort, zoals lavendel, cannabis of roos, en elke soort heeft zijn eigen terpeenprofiel.
Er zijn meer dan 30.000 identificeerbare terpenen in de natuur, die niet alleen door planten maar bijvoorbeeld ook door dieren en bacteriën worden geproduceerd.

Terpenen zijn ook onderhevig aan het entourage-effect: wanneer ze geassocieerd worden met andere stoffen en onze eigen hormonen, stimuleren ze specifieke neuronen in de hersenen, waardoor voor elk type terpeen een andere sensatie ontstaat. Aangezien terpenen alles te maken hebben met geur en smaak, versterkt en verbetert de toevoeging ervan aan een product de geur en smaak van het product.

Met alles wat je nu weet over terpenen, zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat ze vaak worden gebruikt om de smaak en/of geur van een specifieke plant na te bootsen in een breed scala aan cosmetische producten, parfums en smaakstoffen voor voedsel.

Waarom vaporizers gebruiken?

Omdat ze er bijna als een pen uitzien, kun je ze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. U hoeft niet te wachten wanneer u ze wilt gebruiken: ze hoeven niet op te warmen. Het grootste voordeel is echter dat vaporizers het CBD-extract dat in de verwisselbare cartridge zit meestal verdampen in plaats van het te verbranden, waardoor ze geen ongezonde stoffen afgeven.

Wat is het verschil tussen Mountain River, Jungle Spirit, Strawberry Field, Tropical Sunrise & Lemon Tree?

Het enige verschil tussen de vijf smaken ligt in het specifieke terpeenprofiel dat we gebruiken om te mengen met het distillaat, elk vervaardigd voor de individuele smaak en het effect van de gegeven formule.
Kijk voor meer informatie naar de gedetailleerde beschrijving van elke afzonderlijke formule die wij u hierboven aanbieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *